Прескокнете на навигација Прескокнете на содржината
Нови трендови Како Дизајнер на градина избира мебел од отворено 

Нов тренд во мебелот на отворено кој е траен, одржлив и претежно шик. Меките линии и шарените тапацири на мебелот работат заедно со целокупниот дизајн за да создадат простории за удобност.

Вести и увид